michelle la vallette presentatrice en trouwambtenaar illustratie

“Verbinding is voor mij als Maggi in jouw soep, het mag niet ontbreken!”

Als ervaren presentatrice zal ik er alles aan doen om een sprankelend, inspirerend en onvergetelijke evenement neer te zetten. Mijn passie ligt in het leiden van bijeenkomsten, het verbinden met het publiek. In de voorbereidingen gaan we samen op zoek naar passende interactieve werkvormen die bijdrage aan het doel van het evenement. De meerwaarde van het inzetten van deze werkvormen zie je terug in de betrokkenheid van het publiek!

Contact
Katie

“Enthousiast, hartverwarmend en een echt talent op het podium.”

Ik maak het graag zo persoonlijk mogelijk

Als ervaren en enthousiaste trouwambtenaar, werk ik nauw met jullie samen om jullie wensen, ideeën en persoonlijke verhalen te verweven in de ceremonie. Samen gaan we op zoek naar elementen die jullie moment echt uniek en speciaal maken. Dit gaat verder dan wij drieën, want wie kan er nou beter over jullie vertellen dan jullie vrienden & familie? Ik zorg dan ook altijd dat zij input hebben in de ceremonie. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over mijn diensten als trouwambtenaar.

presentatrice michelle

Als je op zoek bent naar een presentatrice die jouw evenement naar een hoger niveau tilt, neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me super bij te mogen dragen aan jouw evenement!

Contact
Mona

Koninklijke BAM groep

“Ik heb er vanaf het eerste moment volledig vertrouwen in gehad dat jij een leuke middag ging maken van onze BAM familiedag. Het contact met jou was super plezierig. In de voorbereiding was niets jou te veel en onze bedrijfskleuren groen/oranje leken voor even jouw lievelingskleuren. Op de dag zelf heb jij er met jouw team, plezier, enthousiasme en betrokkenheid, ondanks de regen, toch een zonnige dag van gemaakt! Spelletjes zijn spelletjes, maar het wordt pas een feest als iedereen er met plezier aan meedoet. En dat heb jij voor ons voor elkaar gekregen! Bedankt Michelle, je bent top!”