michelle la vallette presentatrice en trouwambtenaar illustratie

Yes, jullie gaan trouwen

Gefeliciteerd met jullie verloving. Als zelfstandig trouwambtenaar is het mijn passie om bruidsparen te helpen bij het creëren van een unieke en persoonlijke trouwceremonie. Mijn doel is om jullie liefdesverhaal tot leven te brengen op een manier die bij jullie past. Met een frisse en sprankelende aanpak, zorg ik ervoor dat jullie ceremonie uniek is, waar gelachen en gehuild wordt, en waar de liefde in de lucht hangt. Ik geloof in het belang van warmte, enthousiasme en verbinding, en ik ben vastbesloten om die elementen in elke ceremonie te brengen.

Contact
Joep & Karin

“Ons voorgesprek was meteen een feestje! Je voelde meteen aan dat wij niet zo’n traditionele ceremonie wilde. Ook had je hele fijne ideeën over het betrekken van de personen die helaas niet meer op onze grote dag kunnen zijn!”

Ik maak het graag zo persoonlijk mogelijk

Als ervaren en enthousiaste trouwambtenaar, werk ik nauw met jullie samen om jullie wensen, ideeën en persoonlijke verhalen te verweven in de ceremonie. Samen gaan we op zoek naar elementen die jullie moment echt uniek en speciaal maken. Dit gaat verder dan wij drieën, want wie kan er nou beter over jullie vertellen dan jullie vrienden & familie? Ik zorg dan ook altijd dat zij input hebben in de ceremonie. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over mijn diensten als trouwambtenaar.

michelle la vallette als babs trouwambtenaar
Neem gerust eens (vrijblijvend) contact met me op
Contact
Suzanne

“Michelle weet precies de goede sfeer te creëren! Met een persoonlijke touch en enthousiasme maakt ze van de huwelijksvoltrekking iets heel moois!”